Widget-uri de tranzacționare de tip Advisor pe baza Sentimentului Știrilor

Admiral Markets prezintă o nouă funcție avansată – Market Sentiment Widgets, care este acum disponibilă pentru clienții ce dețin conturi Admiral.Markets sau Admiral.Prime și utilizează MetaTrader 4 Ediția Supremă.

Care sunt principalele avantaje ale widget-urilor Market Sentiment?

Aceste widget-uri de sentiment sunt semnale vizuale care atenționează traderii în condiții extreme de piață sau în cazul unor posibile mișcări ale prețului.

Oferind o alternativă la instrumentele tradiționale de analiză a datelor și prețului, datele privind sentimentul oferă traderilor mijloace suplimentare pentru a analiza mișcările din piață, ajutând fie la coroborarea, fie la respingerea ideilor de tranzacționare existente.

Care sunt funcțiile-cheie ale widget-urilor Market Sentiment Trading?

Widget-urile de tranzacționare ale Acuity pot oferi noi idei de tranzacționare și setup-uri, cuprinzând următoarele caracteristici:

  • Opinii zilnice/la interval de o oră pe perechile valutare-cheie, acțiuni, indici și mărfuri
  • Widget-uri concepute pentru a emite alerte cu privire la schimbările bruște în sentimentul pieței, care pot influența mișcările prețurilor
  • Utilizarea volumului de știri ca măsură a volatilității

Cum pot obține acces la widget-urile Market Sentiment Trading?

Orice client care deține un cont Admiral.Markets sau Admiral.Prime (live sau demo, pe orice server) poate configura Acuity Trading Widgets descărcând și actualizând ultima versiune a MT4 Ediția Supremă (puteți găsi și descărca ultima versiune MT4 Ediția Supremă aici). Veți beneficia de trei noi widget-uri de acuitate pentru tranzacționarea cu EA-uri. Vă rugăm să rețineți că aceste caracteristici sunt disponibile numai pentru MT4 Ediția Supremă.

Dacă încă nu dețineți nici un cont prin Admiral Markets, o puteți face chiar acum gratuit! Deschideți un Cond DEMO cu 10000$ virtuali pentru antrenament și testați gratuit oportunitățile noilor widget-uri Market Sentiment Trading:

De unde pot obține mai multe informații despre widget-urile Market Sentiment Trading?

Puteți afla mai multe despre această funcție accesând această pagină de pe site-ul Admiral Markets.

 

Sursa: www.admiralmarkets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.