Tranzacționare cu Optiuni Binare în Moldova - 24option

24 option este una din cele mai de incredere companii de brokeraj din lume, care oferă servicii de tranzactionare cu optiuni binare. Isi desfăsoară activitatea din anul 2009, chiar de la inceputul dezvoltării acestuor optiuni bursiere.
La tranzactionarea optiunilor binare prin 24options, puteti depozita fonduri in mai multe valute, cum ar fi EUR, GBP. Volumul minimal fiind de 24EUR, iar cel maximal de 100,000$..

24 option este un broker reglementat, licentiati CySEC (licenta nr.207/13). Este important de stiut ca in caz de orice circumstante neprevazute, investitiile traderilor este sub protectia legii, ceea ce va ofera un grad inat e siguranta.
Pentru o siguranta maximala in tranzactionare , 24 options foloseste platforma TechFinancials. Aceasta este totodata usor de uilizat si ofera confort maximal atit pentru traderii incepatori cit si ei profesionisti, avind posibilitatea de a executa rapid oridine si a utiliza diferite unelte daca sunt necesare in procesul tranzactionarii.

Platforma totodata mai ofera si posibilitatea practicarii pe cu bani virutali si mai este disponibila si versiunea mobila, care poate fi descarcata gratuit.