MTrading îmbunătățește considerabil condițiile de tranzacționare

 

Începând cu deschiderea sesiunii de tranzacționare de luni, 8 mai 2017, oferta partenerului nostru MTrading va fi îmbunătățită mult prin introducerea unui pachet de instrumente noi de tranzacționare, modele noi de marjă & execuție și reducerea costurilor (spread-urilor și comisioanelor) de tranzacționare pentru o serie de produse existente:

1. Modificări pe contul de tip M.Standard

1.1. M.Standard se redenumește în M.Premium

Contul M.Standard va primi un nume nou – M.Premium – pentru a reflecta toate îmbunătățirile ofertei noi.

1.2 Înlocuirea Execuției Instante cu Execuția Market (de piață)

În comunitatea traderilor a fost recunoscut faptul că Execuția Instantă, cu beneficiul său declarativ de a vedea prețurile în platformă ca fiind „executabile”, este un model de execuție foarte controversat, care este specific universului MetaTrader și nu are o implementare reală în altă parte.
De fapt, acest lucru înseamnă că orice preț „executabil”, pe care puteți da clic pe platformă, este oricum validat cu furnizorii de lichiditate, dar, din cauza întârzierilor din rețea, duce frecvent la re-cotări. Re-cotările pot fi extrem de deranjante în perioadele de volatilitate ridicată și, uneori, nu permit să deschideți sau să închideți o poziție în timp util.
Ca răspuns la feedback-ul traderilor și la cercetarilor calității execuției, s-a ajuns la o concluzie clară că Execuția Instantă este supusă înlocuirii cu Execuția Market.
Execuția de Piață înseamnă că toate prețurile pe care le vedeți în platformă sunt orientative și că prețul de execuție nu este cel pe care îl alegeți de la terminalul de tranzacționare, ci cel disponibil la momentul în care cererea dvs. atinge cea mai bună ofertă de cumpărare sau vînzare pe server .
În termenii Execuției de Piață, cererile dvs. de cumpărare / vânzare pot fi din când în când executate cu derapaj (slippage), ceea ce poate duce la o îmbunătățire a prețului sau la obținerea unui preț mai rău cu o probabilitate egală.
Ordinile de tip Stop și Stop Loss pot fi executate uneori cu alunecare negativă, în timp ce Ordinile de tip Limit și Take Profit pot fi executate cu alunecare pozitivă.
În același timp, cu termenii Executarii de Piață:
Nu mai primiți nicio re-cotare.
Nivelele Stop Loss, Take Profit ți ordinele în așteptare le veți putea plasa atît de aproape de prețul curent, incît veți dori.
Obțineți mereu cel mai bun preț disponibil.

1.3 Precizie sporită a prețurilor

Pornind de la data de mai sus, toate perechile valutare vor fi evaluate cu o cifră suplimentară după punctul zecimal, ceea ce va duce la reducerea spread-urilor tipice în timpul orelor principale de tranzacționare.
De exemplu, spread-ul pe EURUSD este în prezent rotungit la 2,0 puncte și nu poate avea o valoare fracționată, cum ar fi 1,2, dar după modificare, spread-ul poate scădea în mod natural, reducându-vă costurile de tranzacționare.
În același scop, se vor adăuga cifre suplimentare după punctul zecimal la indici și mărfuri.

1.4. Spread-uri reduse

Spread-urile tipice pe toate instrumentele de bază, inclusiv perechile valutare, indici și metale vor fi îmbunătățite mult, ca de exemplu:

Instrument

Noul spread tipic, puncte Spread-ul tipic vechi, puncte

Îmbunătățire

EURUSD

1.2 2.0

-40%

Germany 30

0.8 2.0

-60%

GOLD

22.0 50.0

-56%

1.5 Un model nou de marjă și levier sporit la mărfuri și indici

Levierul furnizat nu va mai depinde de soldul contului și va fi determinat de valoarea noțională a poziției în moneda contului, furnizând următoarele beneficii:

  • Mai multă încredere în tranzacționare – efectul de levier nu va mai scădea brusc odată cu creșterea soldului; cu noie condiții, veți putea controla pârghia aplicată poziției dvs. atâta timp cât controlați dimensiunea acesteia.
  • Utilizarea mai eficientă a fondurilor pentru tranzacționare fără scăderea expunerii potențiale, împreună cu creșterea soldului. Spre deosebire de modelul actual de marja, termenii noi va oferi o expunere potențială mai mare, atâta timp cât creșteți fondurile.
  • Mai multă libertate în tranzacționare din cauza marjei independente a diferitelor tipuri de instrumente.
  • Îmbunătățirea protecției împotriva balanțelor negative datorate unui efect de levier de 1:50, care va fi aplicat pozițiilor deschise în timpul ultimei sesiuni de tranzacționare în zilele de vineri („pre-close margining”), pentru a minimiza impactul gap-urilor de la sfârșitul săptămânii.
  • Creșterea accesibilității indicilor și mărfurilor populare pentru clienții cu depozite mai mici datorită unui efect de levier de 1:500, care va fi disponibil pentru CFD-uri pe aur, argint, WTI, Brent, Germany 30, UK 100, US 30, US 500, US NASDAQ 100 și Australia 200; în plus, va fi disponibil un levier maxim de 1:200 pentru CFD-urile Hong Kong 50, Japan 225 și Euro STOXX 50.
  • Mai multe oportunități de tranzacționare cu una dintre perechile valutare majore – USDCHF – și alte perechi valutare cu francul elvețian, care vor fi puse la dispoziție pentru tranzacționare pe termeni generali de marjă și astfel vor obține un levier de până la 1:1000.

Consultați toate detaliile referitoare la noile condiții de marja, precum și exemplele de calcul într-un fișier PDF – Termeni Levierului Flotant, Exemple de Tranzacționare. Rețineți că noile cerințe de marjă sunt aplicate tuturor pozițiilor noi și existente începând cu deschiderea sesiunii de luni, 1 mai 2017.

1.6 Instrumente noi de tranzacționare

Următoarele 41 de instrumente noi vor fi puse la dispoziție pentru tranzacționare:

Simbol MT4 Descriere
[HSI50] Hang Seng Index CFD, cash (HKD)
#AIR Airbus Group SE CFD
#AMZN Amazon.com Inc. CFD
#BAS BASF SE CFD
#BAYN Bayer AG CFD
#BMW Bayerische Motoren Werke AG CFD
#BN Danone SA CFD
#BNP BNP Paribas SA CFD
#DAI Daimler AG CFD
#DBK Deutsche Bank AG CFD
#DTE Deutsche Telekom AG CFD
#FP Total SA CFD
#GLE Societe Generale SA CFD
#NFLX Netflix Inc. CFD
#ORA Orange SA CFD
#PHIA Koninklijke Philips NV CFD
#SAP SAP SE CFD
#SIE Siemens AG CFD
#SNAP Snap Inc CFD
#TSLA Tesla Motors Inc. CFD
#TWTR Twitter Inc. CFD
AUDCHF Australian Dollar vs. Swiss Franc
CADCHF Canadian Dollar vs. Swiss Franc
CHFJPY Swiss Franc vs. Japanese Yen
EURCHF Euro vs. Swiss Franc
EURNZD Euro vs. New Zealand Dollar
EURRUB Euro vs. Russian Rouble
GBPCAD Great Britain Pound vs. Canadian Dollar
GBPCHF Great Britain Pound vs. Swiss Franc
NZDCHF New Zealand Dollar vs. Swiss Franc
NZDJPY New Zealand Dollar vs. Japanese Yen
USDCZK US Dollar vs. Czech Koruna
USDHKD US Dollar vs. Hong Kong Dollar
USDHUF US Dollar vs. Hungarian Forint
USDNOK US Dollar vs. Norwegian Krone
USDPLN US Dollar vs. Polish Zloty
USDRUB US Dollar vs. Russian Rouble
USDSEK US Dollar vs. Swedish Krona
USDSGD US Dollar vs. Singapore Dollar
PALLADIUM Palladium Spot (100 oz) vs. US Dollar CFD
PLATINUM Platinum Spot (100 oz) vs. US Dollar CFD

1.7 Modificări ale termenilor de tranzacționare pe instrumentele existente

Începând cu luni, 8 mai 2017, vor fi aplicate următoarele modificări pentru a prelungi orele de tranzacționare ale celor mai populare instrumente:

Instrumente Noile ore de tranzacționare
Currency pairs 00:05 Mon – 23:59 Fri

recess 23:59 – 00:05 Mon – Fri

USDCNH 04:30 Mon – 23:59 Fri

recess 23:59 – 04:30 Mon – Fri

GOLD, SILVER Spot CFDs 01:00 Mon – 23:59 Fri

recess 23:59 – 01:00 Mon – Fri

US share CFDs 16:35 – 23:00 Mon – Fri
Australia 200 index CFD 02:50 Mon – 23:59 Fri

recess 09:30 – 10:10, 23:59 – 02:50

Germany 30 index CFD 01:00 Mon – 23:00 Fri

recess 23:15 – 23:30 & 23:59 – 01:00

US 30 index CFD

US 500 index CFD

US NASDAQ 100 index CFD

UK 100 index CFD

01:00 Mon – 23:59 Fri

recess 23:15 – 23:30 & 23:59 – 01:00

Euro STOXX 50 index CFD 09:00 – 23:00 Mon – Fri
BRENT, WTI CFDs 01:00 Mon – 23:59 Fri

recess 23:59 – 01:00

NGAS CFD 01:00 Mon – 23:00 Fri

recess 23:00 – 00:15

În plus, mărimea contractului și volumului minimal pentru indicele CFD Japan 225 vor fi reduse de 10 ori (de la 100 la 10 nivele de indice) pentru a fi mai accesibile clienților cu depozite mai mici sau celor care doresc să urmeze o gestionare mai precisă a riscurilor.
Toate pozițiile deschise și ordinele în așteptare pentru indicele CFD Japan 225 vor fi multiplicate cu 10 pentru a reflecta modificarea dimensiunii contractului.

 

2. Modificări pe contul M.Pro

2.1. Reducerea comisionului ECN

Pentru a reflecta reducerea spread-ului din contul M.Premium, va fi redus respectiv comisionul pe contul M.Pro, astfel încât ambele oferte vor fi similare în ceea ce privește costurile de tranzacționare.
Noul comision ECN va beneficia de o reducere de 40% și va scădea la 6 USD (3+3) pentru o rundă de tranzacționare în valoare de 1,0 loturi.

2.2 Reducerea volumului minim de tranzacționare pe perechi valutare

Toate instrumentele Forex disponibile pe un cont M.Pro vor obține o reducere a dimensiunii volumului minim de tranzacționare, de la 0,1 loturi la 0,01 loturi, pentru a face acest cont mai accesibil pentru traderii cu depozite mai mici.
Această modificare va permite, de asemenea, o gestionare mai precisă a banilor.

2.3 Model nou de marjă

Contul M.Pro va obține aceleași îmbunătățiri ale cerințelor de marjă ca și contul M.Premium.
Consultați informațiile complete despre noile condiții de marjă într-un fișier PDF: Termenii Levierului Flotant, Exemple de Tranzacționare.

 

Echipa MTrading: „Sperăm că veți găsi oferta noastră îmbunătățită atrăgătoare și că vă va ajuta să obțineți noi oportunități de tranzacționare. A fost un proiect bun și interesant care ne-a ajutat să dezvoltăm o ofertă mai competitivă și mai actualizată, care încorporează cele mai noi soluții de tehnologie eFX cu o viziune asupra tendințelor potențiale ale industriei de tranzacționare online.”

 

 

Sursa: http://www.mtrading.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.