FOREX pentru incepatori

Lucru online – bani online

Lucru online este probabil sursa de venit preferata a majoritatii populatiei. Doar avand un laptop si conectiune la internet pentru a putea activa. Suna frumos nu-i asa? Vestea buna e ca acesa experienta o traesc o multime de oameni in ziua de azi.

Bani online pot fi obtinuti din diverse surse. Cea mai cunoscuta forma de a profita online este cea de marketing online doar ca in ultima periada a devenit si extrem de competitiva. Intratat de competitiva incat nici cei care pana in prezent doreau sa lucreze cu tine ca incepator acum nu mai doresc. Toata atentia lor e sa cureze cu cei care deja au o baza mare de vizitatori sau follow-uri. Deci este o industrie unde trebuie sa-ti castigi locul. Ma refer aici la Youtube, Instagram, Amazon si altele.

De partea cealalta este trading online. O posibilitate imensa de a te lansa in lumea profitului online. Vestea cea buna e ca aici poti incepe indata si nu depinzi de cine te urmareste sau cat e de mare este audienta ta pe o platfoma sau alta. Tipul dat de lucru online tine de comert online si nu de marketing.

Probabil acum va intrebati, daca e atat de usor de ce nu se avanta toti in trading? Nimeni nu a zis ca e usor. Tranzactionarea ca proces este simpla, o platforma foarte intuitiva, unde poti incepe indata si te antrena pana cand te simti comod de a lucra pentru profit. Tranzactionarea insa nu poate fi numita o activitate usoara fiindca tine mult de deciziile pe care le vei lua in proces de trading si fiindca noi des ne lasam dusi de emotii putem lua nu cele mai bune decizii. Deaceea tradingul iesi din categoria „usor”. Aceasta activitate nu aduce profit in dependenta de cate ore lucrati dar mai mult de calitatea lucrului/ tranzactionarii.

Pentru a fi mai clar ce este tranzactionarea puteti incerca pe un cont virtual (fara risc) si vedea care sunt oportunitatile in fascinanta lume a tranzactionarii online: