Lansarea iphone 7 – Perspective pentru aprecierea actiunilor Apple

iPhone 6S a fost o mare dezamagire pentru Apple, avand in vedere vanzarile slabe.

Cifrele arata o realitate dura: in primul trimestru al anului 2016 au fost comercializare 51,2 milioane de iPhone-uri, cu 10 milioane mai putin decat in aceeasi perioada din 2015, arata CNN Money.
Mai mult, seful companiei, Tim Cook, a precizat ca numarul utilizatorilor Apple care si-au lasat smartphone-ul vechi pentru unul nou realizat de gigantul IT pe care il conduce a scazut ingrijorator de mult.

 

Poate iPhone 7 sa opreasca declinul vanzarilor?

Compania americana Apple nu mai are încotro, asa ca pariaza totul pe iPhone 7. Ea a lansat miercuri seara, 7 Septembrie, telefonul iphone 7, multaşteptat de fanii mărcii.

Noul model  iPhone 7 vine cu câteva noutăţi, cunoscute deja printre pasionaţi. De exemplu, telefonul va avea difuzoare stereo şi va dispărea mufa pentru căşti. Vor exista, în schimb, căştile wireless, care se vor conecta automat la aparat.

Cei de la Apple se mai laudă că noul dispozitiv este rezistent la apă şi la praf, iar versiunea mai scumpă are două camere foto, cu rezoluţii la fel de bune ca aparatele foto profesioniste.

Lansarea a fost primită cu entuziasm pe Bursa de la New York: acţiunile Apple au crescut cu 0,6 la sută.

 

 

 

 

 

[Surse: www.ziare.com, www.stiri.tvr.ro]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.