EUR/USD retestează un nivel important

 

Perechea valutara EUR/USD testeaza acum a saptea oara zona nivelului de pret 1,1158-1,1170!

Din imaginea de mai jos observam ca din precedentele 6 atingeri la acest nivel, de 4 ori pretul s-a respins si doar de 2 ori pretul a strapuns nivelul orizontal. Deci, nivelul este destul de puternic, iar legea probabilitatii spune ca sansele sunt mai mari pentru o noua respingere.

Este de remarcat faptul ca in decursul ultimelor 6 zile lucratoare (din 23 Mai), graficul cotatiei EUR/USD se afla intr-o tendinta descrescatoare, ceea ce creste sansele respingerii a saptea in jos. In caz ca pretul va scadea, tintele pentru inregistrarea profitului pot fi pina la nivelul minimului de astazi 1,1116-1,1110 sau pina la nivelul unui dintre minimele trendului crescator precedent 1,1090-1,1075. In caz ca nivelul temei de astazi nu va rezista si va fi strapuns in sus, atunci instant dupa strapungerea reala putem inchide tranzactia sau sa asteptam revenirea la zero cu ajutorul nivelului maximului de ieri, zona 1,1183-1,1189.

Pentru orice eventualitate, atrag atentia ca la perioada mai mare, H4, analiza grafica ne spune ca suntem intr-un trend crescator, adica in interior, la moment ne aflam in faza corectiva.

Pentru a incerca tranzactionarea online FARA RISCURI, deschideti si practicati pe un Cont Demonstrativ Gratuit.

Pentru a invata cum sa analizati graficele corect, accesati sectiunea EDUCATIE.

Iar daca v-a fost util acest articol, nu uitati sa-i dati un LIKE paginii noastre si un SHARE acestui articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.