Calculează corect volumul necesar la tranzacții

Una din cheile spre succes în tranzacționare este Risc Managementul. Respectarea volumului corect aplicat la fiecare tranzacție este foarte importantă! Dar traderii începători pot considera deosebit de dificilă estimarea valorii dimensiunii lotului necesare pentru un anumit număr de pipsi.

De aceea dorim să îți prezentăm calculatorul Admiral Markets pentru dimensionarea lotului. Direct integrat în Mini Terminal MetaTrader Supreme Edition, cu ajutorul calculatorului respectiv vei putea calcula mărimea lotului, riscul potențial … și profitul cu maximă rapiditate. Nu este nevoie de un instrument suplimentar sau de un site web!

Calculatorul dimensiunii lotului în MT4 și MT5 Supreme Edition:

Pur și simplu apasă CTRL pe tastatură și clic pe câmpul Lot în Mini Terminal în același timp. Astfel se va deschide Calculatorul dimensiunilor lotului pentru a-ți putea calcula cu ușurință profitul și riscul potențial fie în cifre absolute, fie în raport cu soldul contului.

Calculatorul îți va indica dimensiunea perfectă a ordinului pentru a fi adaptată cu gestionarea riscului și îți va oferi, de asemenea, informații suplimentare, cum ar fi costurile de marjă și swap necesare.

Nu a fost niciodată mai ușor pentru traderii începători să se obișnuiască rapid cu dimensionarea ordinelor Forex & CFD și să își gestioneze riscurile în cel mai potrivit mod posibil!

Funcția este disponibilă pentru toate conturile Demo și Live ca unul dintre instrumentele avansate de la Admiral Markets 60+ MetaTrader 4 și MetaTrader 5 Supreme Edition. Încearc-o acum!

Sursa: www.admiralmarkets.ro

Dacă încă nu aveți un cont, încercați tranzacționarea online FĂRĂ RISCURI!

Deschideți și practicați pe un Cont Demo cu 5000$ Gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.