Bitcoin s-a divizat! Admiral Markets e prima care oferă Bitcoin Cash

 

Hardfork-ul s-a produs

Ca urmare a recentului avertisment a partenerului nostru Admiral Markets, cu privire la posibilitatea producerii unui hardfork la nivelul blockchain-ului Bitcoin, într-adevăr, începând cu data de 1 august 2017, blocul a fost împărțit în două: Bitcoin (BTC) și Bitcoin Cash (BCH) – rezultând două criptomonede care împărtășesc o istorie comună, dar care, de acum înainte, vor avea evoluții complet independente.

Admiral Markets aduce setările la normal

Cerințele de marjă, a companiei Admiral Markets, pentru contractul Bitcoin au revenit la 1:5 deoarece nu sunt așteptări la noi astfel de evenimente în viitorul apropiat. Rețineți că acest lucru va avea drept rezultat o reducere a cerințelor de marjă pentru pozițiile pe care le aveți deschise pe BTCUSD.

Scenariu diferit. Decizii profesioniste

În ciuda faptului că acest eveniment nu seamănă cu o scindare tradițională – întrucât prețul Bitcoin nu a scăzut cu adevărat – unele BCH au fost creditate la nivelul soldurilor Admiral Markets de pe bursă. Așa cum au promis, compania va împărți valoarea celorlalte criptomonede primite cu toți cei care au deținut poziții deschise pe perechea BTCUSD la ora 20:08 EEST, în data de 1 august 2017, proporțional cu valoarea BTC a pozițiilor traderilor.

Lansarea Bitcoin Cash

În cele din urmă, Admiral Markets prezintă cu mândrie noua criptomonedă: Bitcoin Cash (în MetaTrader4 – BCHUSD) – care a devenit imediat a treia cea mai valoroasă criptomonedă la nivel global prin capitalizarea pieței, depășind Litecoin și Ripple – ca un nou instrument pentru contul Admiral.Markets. Mai jos regăsiți mai multe detalii despre condițiile de tranzacționare:

 1. Simbol: BCHUSD
 2. Efect de levier: 1:5
 3. Spread tipic, USD: 23
 4. Dimensiunea contractului, BCH: 10
 5. Dimensiunea minimă a contractului, loturi: 0.1
 6. Dimensiunea maximă a contractului, loturi: 3
 7. Comision, USD: 0
 8. Swap (long), rata dobânzii: -10%
 9. Swap (short), rata dobânzii: nu este aplicabil
 10. Swap-uri pentru 3 zile: Vinerea
 11. Marja minimă, BCH: 2
 12. Marja minima pentru hedge, BCH: 1
 13. Program de tranzacționare: 24/24, 7 zile pe săptămână.

 

Perechea BCHUSD va fi disponibilă pentru tranzacționare începând cu data de 2 august 2017, pe serverul Live2, în urma repornirii serverului la ora 23:59 EET. Între timp, puteți testa deja contractul Bitcoin Cash pe serverul Demo2 (vă rugăm să faceți clic dreapta pe „Market Watch” și să alegeți opțiunea „Show All” pentru a vedea noul instrument).

De asemenea, vă invităm să continuați să tranzacționați și alte criptomonede cu Admiral Markets:
Bitcoin (BTCUSD), Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD) și Ripple (XRPUSD).

Vă rugăm să nu pierdeți din vedere condițiile specifice aplicabile tuturor criptomonedelor:

 1. expunerea dumneavoastră netă pe criptomonede nu poate depăși 10 000 EUR sau echivalentul acestei sume în altă monedă.
 2. puteți deține doar poziții long (puteți deschide și închide doar poziții de cumpărare: ordine Buy, Buy Stop și Buy Limit).

 

În prezent, Admiral Markets lucrează la activarea vânzării (ordinelor short) pe CFD-urile pe criptomonede și, în consecință, vă rugăm să țineți cont de știrile noastre și să vă asigurați că nu ratați nici un anunț!

Dacă aveți întrebări despre acest anunț sau cu privire la orice alt aspect al serviciilor Admiral Markets, nu ezitați să ne contactați.

Sursa: www.admiralmarkets.ro

 

Dacă v-a fost interesant, nu uitați să-i dați mai jos un SHARE acestui articol și un LIKE paginii noastre!
Dacă aveți o părere de împărțit cu Traderii din comunitatea noastră, puteți lăsa un Coment mai jos.
Iar pentru a încerca tranzacționarea online FĂRĂ RISCURI, deschideți și practicați pe un Cont Demo cu 5000$ Gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.