Admiral Markets primește “Rating de 5 Stele” de la revista Focus Money

 

Stimați Traderi,

Ne bucurăm să vă anunțăm că Admiral Markets a primit de la revista Germany’s Focus Money un rating excelent la numeroase categorii care țin de ‘credibilitate’.

Ediția 04/2017 a revistei Focus Money ‘axată’ pe brokerii CFD și serviciile acestora, împreună cu sondajul realizat de publicație, la care au participat aproximativ 1000 de cititori, prezintă următoarele rezultate:

 

Categorie


Rating Admiral Markets*


Cel mai credibil broker CFD Foarte bun
Raport Preț/Valoare Foarte bun
Nivel de securitate Foarte bun
Servicii / Suport Foarte bun
Tehnică Foarte bun
Oferta de produse și servicii Bun
*’Foarte bun’ este cel mai înalt rating posibil la toate categoriile.

 

 

 

Sondajul a fost realizat de către compania de consultanță ServiceValue, cu acordul publicației Focus Money. Diverși brokeri au sperat să obțină un rating „foarte bun” sau orice alt rating în categoriile enumerate mai sus.

„Ce rezultat minunat pentru un început de an”, a declarat Jens Chrzanowski, directorul biroului Admiral Markets UK din Berlin. „Am obținut o mulțime de premii în 2016, și continuăm în acest ritm și în 2017, cu ratinguri de top în cinci din șase categorii și unul ‘bun’.

Oferta de produse și servicii Admiral Markets va fi extinsă considerabil în 2017. În câteva luni, toți clienții vor putea să opteze pentru multe alte CFD-uri pe acțiuni și, de asemenea, vor primi știri despre MetaTrader 5. Astfel, suntem încrezători că vom putea să transformăm acel ‘bun’ într-un ‘foarte bun’ în viitorul apropiat, obținând cel mai bun rating pentru produsele și serviciile noastre.

Mai jos sunt doar câteva dintre motivele pentru care Admiral Markets a obținut acest rating excelent:

  • Cele mai competitive condiții pentru DAX30: oferind spread-uri unice, sigure, de la 8am la 10pm CET: tipic 0.8 puncte.
  • MT4 „tuning” inclus—peste 60 de unelte adiționale, gratuite pentru MetaTrader 4.
  • Politica de protecție împotriva balanței negative—protecția noastră împotiva balanței negative a conturilor.
  • Multe webinarii live în fiecare săptămână—începând cu „Good Morning DAX Index” până la „Live Trading and Market Technology”.
  • De asemenea, pentru CFD-uri, Miniloturi—tranzacții de la 0.1. Contractele și Levierul sunt personalizate, 50, 100, 200 sau maxim 500.

 

Sursa: www.admiralmarkets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.