Admiral Markets iarăși îmbunătățește condițiile de tranzacționare! Nu rata informația!

Un nou instrument unic de tip CFD pe acțiuni

Admiral Markets va introduce un nou instrument de tip CFD pe acțiuni, și anume Snap Inc (Snapchat) – #SNAP. Fondată în anul 2011, Snapchat este o platformă de mesagerie și o rețea socială populară, destinată exclusiv utilizatorilor de telefon mobil. Astăzi, cu aproximativ 7 miliarde de vizualizări pe zi, aceasta se bucură de un succes real în spațiul social media.

Vă rugăm să rețineți că noul instrument va fi oferit traderilor care dețin un cont Admiral.Markets pe serverul AM-Live2, întrucât nu vor mai fi adăugate noi instrumente de tranzacționare pe serverele corespunzătoare conturilor Admiral-Pro (cu sufixuri Pro distincte adăugate simbolurilor instrumentelor). Prin urmare, dacă în prezent utilizați un cont Admiral Pro, însă doriți să tranzacționați instrumentele noi, aveți posibilitatea să deschideți un cont nou Admiral.Markets și să transferați fondurile intern prin Biroul Traderului.

Noua dimensiune minimă a contractului, pasul de creștere a dimensiunii contractului și sesiunea de tranzacționare pentru toate CFD-urile pe acțiuni americane

Începând de luni, 20 martie 2017,  pentru toate CFD-urile pe acțiunile americane unice va fi modificat comisionul minim, va fi scăzută dimensiunea volumului minim de tranzacționare, pasul de creștere a dimensiunii contractului și valorile unui pip per contract minim, astfel încât veți putea tranzacționa mini-contracte începând de la 1 acțiune, cu pas de creștere a contractului de 1 acțiune.

 Principalele amendamente privind CFD-urile pe acțiunile americane:

  • Comision minim – 3 USD per tranzacție
  • Noua dimensiune minimă a contractului, acțiuni – 1 acțiune
  • Noul pas de creștere a dimensiunii contractului, acțiuni – 1 acțiune
  • Noua valoare a unui pip per contract minim – 0.01 pipși
  • Noua zi de 3 swap-uri – vineri
  • Noul program de tranzacționare (EET) – de luni până vineri între orele 16:35 și 23:00 *

* Vă rugăm să luați în considerare faptul că, în conformitate cu noul program de tranzacționare cu prilejul trecerii la ora de vară în SUA, între 12 și 26 martie 2017 (inclusiv), tranzacționarea de zi cu zi va începe și se va încheia mai devreme. 

 

Partenerul nostru Admiral Markets face toate eforturile pentru a pune clienții în centrul activității sale. În consecință, dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne trimiteți un email, să ne sunați sau să ne vizitați la biroul nostru din Chișinău. Contactați-ne.

 

 

Sursa: www.admiralmarkets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.